Login

We zoeken eerst een definitief plekje voor de camper. Er is een mooi plekje met riant uitzicht over de vallei en het is vandaag 2/4 een mooie zonnige dag. De motor tevoorschijn gehaald en hier en daar wat schoongemaakt want we hebben op de een of andere manier een hoop zand/stof binnen gekregen. De was gedraaid, werkt nog steeds goed en hangt nu te drogen bij 30 graden. Als we naar de waterval van Ouzoud gaan wordt het wat bewolkt. De waterval is ongeveer 150 meter hoog en er loopt een trap helemaal naar beneden. Langs de trap staan overal tentjes om iets te eten of te drinken en heel veel soeveniers. Het is weekend en waarschijnlijk gaan de Marokkaanse gezinnen dan ook masaal naar de waterval een echt familie uitje. Je kunt de waterval vanuit verschillende uitzichtpunten bekijken. Onder in de poel kun je nog met een bootje wat heen en weer peddelen. Er zitten ook een paar dames handen te versieren met henna. We gaan terug via een bospad wat ook behoorlijk klimmen is. In het dorp nog wat groente en fruit gekocht en terug naar de camping.
Ondertussen is het gaan regenen. Benji heeft het aan de stok met de campingkat die geen andere katten op het terrein duld en besluit om maar in de camper te gaan slapen.

Vandaag 3/4 is het bewolkt en nog maar 14 graden. Het was de bedoeling om een motorrit te maken in de omgeving maar dan moet het nog wat warmer worden. Alle verhalen geschreven en e-mails beantwoord voor zover dat ging en dat was niet veel. s'middags een wandeling naar de bron gemaakt, door de vallei en langs het stroompje door het bos. We zien verschillende soorten vogels en horen er nog meer. De campinghond Rasna? wandelde met ons mee. Af en toe zien we wat schapen met hun hoeder en een paar wandelaars maar het is hier zeker niet druk. Nadat we bij de bron zijn geweest vervolgen we onze weg aan de andere kant van het stroompje en uiteindelijk na een klimpartijtje over de heuvel komen we uit in het dorp. Het is nog steeds fris en aan het eind van de dag gaat het weer regenen en het ziet er niet naar uit dat het morgen beter wordt en we besluiten dan ook om maar weer verder te rijden. We genieten nog een keer van de kookkunsten van Minou die daar regeert over de keuken. Heerlijk.

__
Or Local cafe was christened Coffees The names would Raspberry Ketone Raspberry Ketone supplement